Papuci femei la modă pentru vacanță și plajă

Papuci femei la modă pentru vacanță și plajă

Majoritatea femeilor visează la concediul de vară, la zilele când poate merge la plajă și să se relaxeze. Este ideal să te pregătești din timp, să ai toate hainele, încălțămintea și accesoriile pregătite pentru citybreaks sau concedii prelungite la mare.

Papucii damă pentru mers la plajă nu ar trebui să-ți lipsească! Aceștia sunt acum la modă și te vor ajuta să ai parte de confortul necesar atunci când mergi la plajă pentru a te bronza.

Ce modele de papuci sunt acum la mare căutare?

Îți dorești să porți cei mai frumoși papuci de damă? Vrei să știi ce modele de papuci sunt în trend în această vară? Te invit să descoperi 4 dintre cele mai dorite perechi de papuci pentru zilele călduroase când te distrezi în vacanță!

papuci dama albi platforma

Papuci damă albi cu platformă

Cei mai căutați papuci din acest sezon sunt cei cu talpa foarte înaltă, adică papucii cu platformă. Papucii albi cu platformă sunt cei mai populari și cred că știm și de ce: sunt foarte frumoși, se potrivesc cu ușurință atât la o ținută de plajă cât și pentru mersul la plimbare și te ajută să fii mai înaltă. Cine nu își dorește să aibă câțiva centimetri în plus? Acești papuci se potrivesc cu rochiile lungi pe care le porți în vacanța de vară și sunt o piesă de rezistență pentru acest sezon.

papuci dama animal print

Papuci damă cu printuri

O pereche interesantă de papuci o reprezintă papucii de damă cu diverse imprimeuri. Îți recomand să alegi imprimeuri cu tematică de vară sau o pereche de papuci damă cu animal print.

Animal printul e foarte popular, indiferent de anotimp. Dungile și printul animal se va integra foarte bine în garderoba de vară.

papuci dama metalizati metalici argintii

Papuci damă metalizați

Strălucirea soarelui te va pune în evidență atunci când porți o pereche de papuci argintii. Nuanțele metalice sunt adorate de majoritatea femeilor.Crezi că astfel de papuci sidefați nu ți se potrivesc? Încearcă-i mai întâi! Vei vedea că există modele diverse de papuci care se potrivesc pentru toate gusturile.

papuci dama pietricele strasuri bej

Papuci damă cu pietricele

Dacă tot suntem la capitolul strălucirii, și papucii de damă cu ștrasuri sunt foarte frumoși și în trend. Orientează-te spre acei papuci cu aplicații discrete dacă dorești să fii elegantă și feminină. Se poartă și papucii accesorizați cu pietre strălucitoare mari, așa că ai o gamă largă din care să alegi.

Vara este momentul să sclipești mai mult, să fii pusă în valoare așa că alege-ți papucii care reușesc să te evidențieze cel mai bine. Fie că este vorba de un model mai simplu sau unul mai complex, vacanța ta va fi cu siguranță una reușită!

Ce dorești sa cauți?

Tenisi dama Sonya - Red

Cineva a cumpărat

Tenisi dama Sonya - Red

Acum 10 min.din localitatea Timisoara

Coșul de cumpărături