4 tipuri de espadrile damă versatile pentru orice ținută

4 tipuri de espadrile damă versatile pentru orice ținută

Vara este momentul să te simți și mai frumoasă și să te bucuri de haine și încălțăminte veselă și plină de culoare ca tine. În această vară se poartă foarte mult modele variate de espadrile damă. Acest tip de încălțăminte este la modă în fiecare sezon cald, an de an, așa că investiția în câteva perechi de espadrile este foarte bună pentru o femeie.

Care sunt cele mai populare espadrile pentru vară?

Espadrile simple sau espadrile cu paiete? În culori pale sau nuanțe aprinse? Ce espadrile damă crezi că se poartă cel mai mult în această perioadă? Am pentru tine recomandările potrivite ca să îți poți cumpăra espadrile la modă pentru sezonul estival.

moxo espadrile dama roz

Espadrile în culori pudrate

În acest an culorile pudrate, nuanțele pale, au pus amprentă în fashion. De aceea pentru vară poți să cumperi cu încredere espadrile roz pudrat, espadrile crem, espadrile galbene sau espadrile verde deschis. Nuanțele deschise îți vor oferi un look boem. Aceste espadrile pentru femei se portivesc atât cu blugii deschiși la culoare cât și cu o rochiță pe aceleași tonuri.

moxo espadrile dama albe

Espadrile albe femei

Albul este mereu votat pentru vară, o alegere feminină și plină de luminozitate. Când este prea cald și soarele e puternic, o femeie are nevoie de un outfit complet alb. De aceea îți propun să porți o rochiță albă răcoroasă pe care să o acompaniezi cu espadrile albe de damă.

espadrile dama imprimeu

Espadrile cu imprimeuri

Vara este despre veselie și multe zâmbete. Acest lucru ar trebui să se vadă și în modul în care te îmbraci și încalți. O pereche de espadrile cu un imprimeu colorat este o foarte bună recomandare pentru femeile pline de energie. Le poți purta la mall sau când mergi la plajă cu cea mai bună prietenă.

moxo espadrile dama negre

Espadrile negre? Da sau nu vara?

Majoritatea femeilor fug de negru vara deoarece este alegerea care atrage instant soarele. Propunerea mea este să ai și o pereche de espadrile negre dacă faci multe plimbări pe timp de seară când soarele se pregătește să apună. Cu o pereche de jeans sau cu o rochie din denim, espadrilele cu talpă de rafie și material textil negru merg de minune așa că nu te sfii!

Vara este despre libertate, lejeritate, despre plimbări și amintiri frumoase. Alege espadrilele care ți se potrivesc și bucură-te de comoditate în timp ce ai parte de cele mai frumoase momente alături de persoanele dragi ție.

Ce dorești sa cauți?

Pantofi sport barbati Tom-negri

Cineva a cumpărat

Pantofi sport barbati Tom-negri

Acum 10 min.din localitatea Timisoara

Coșul de cumpărături