Cei mai cool adidași pentru bărbați

Cei mai cool adidași pentru bărbați

Trendul adidașilor interesanți din acest an a luat amploare atât pentru femei cât și pentru bărbați. Vrei să porți încălțăminte bărbați care să te pună în evidență? Indiferent dacă e vorba de plimbări, petreceri sau călătorii, adidașii sport bărbătești se vor potrivi la numeroase ocazii.

Dacă vrei să știi ce adidași bărbătești sunt în trend în acest moment te invit să descoperi în continuare câteva modele super cool! Te asigur că acești adidași ieftini pentru bărbați sunt printre cei mai căutați și se vor potrivi atât cu un look sport cât și cu unul mai elegant, așa cum zic tendințele!

adidasi barbat barbatesti albi platforma

Adidași bărbătești albi cu talpă înaltă

Adidașii albi pentru bărbați nu ar trebui să-ți lipsească! Albul se potrivește la orice ținută și de aceea îți recomand o pereche de adidași actuali, cu talpă înaltă realizată din cauciuc.

Pentru a fi deosebiți acești adidași au un model cu picățele negre pe talpă, de parcă ar fi fost stropiți cu vopsea. Foare cool, nu-i așa? Iar șireturile în picățele sunt la asorte.

Se poartă foarte mult adidașii bărbătești cu platformă așa că poți investi cu încredere în aceste modele. Se vor potrivi la o ținută sport, dar și cu un sacou bărbătesc elegant.

adidasi barbat barbatesti negri platforma cool trendy talpa lucioasa

Adidași bărbați cu talpă lucioasă

Se pune mare accent pe talpa adidașilor iar adidașii cu talpă lucioasă sau cu talpă transparentă sunt la mare căutare. Ca să porți ceva deosebit, un model de adidași confortabili, alege adidași care au talpă interesantă, dar și un model geometric fain în partea de sus.

Aceși pantofi sport sunt potriviți pentru vară, sunt cool și masculini, dar cu un aspect tineresc în același timp. Vei fi irezistibil atunci când îi porți! Să ții minte că adidașii bărbătești negri sunt și ei în topuri așa că alege în funcție de acest criteriu.

adidasi barbat barbatesti rosii cool platforma talpa groasa

Adidași bărbătești roșii

Alege întotdeauna și o pereche de adidași colorați care te vor scoate din anonimat. Un model de adidași sport roșii sunt printre cei mai căutați. Îți propun un model superb care are talpa tot roșie așa că oferă continuitate. Să nu mai vorbim de modelul deosebit al tălpii care se potrivește în mai multe ținute, în special la cele sport. Poartă-i cu treninguri comode și cool și bucură-te de confort și libertate atunci când mergi în oraș sau te reîntâlnești cu gașca de băieți.

Bucură-te de noile trenduri și include în garderoba ta cei mai cool adidași bărbați. Aceste modele te vor scoate în evidență și îți vor întregi ținutele de zi cu zi.

Ce dorești sa cauți?

Bocanci dama Gerry - White

Cineva a cumpărat

Bocanci dama Gerry - White

Acum 10 min.din localitatea Timisoara

Coșul de cumpărături