4 tipuri de teniși pentru bărbați de purtat cu blugi

4 tipuri de teniși pentru bărbați de purtat cu blugi

Bărbații se îmbracă cel mai des în blugi, indiferent de anotimpul în care ne aflăm. Pentru zilele de primăvară, vară și toamnă, un bărbat poate purta teniși bărbătești cu orice tip de blugi.

Tenișii pentru bărbați se vor potrivi la multe dintre ținutele bărbătești, atât pentru cele de zi cât și pentru cele de seară. Poți avea un look casual, sport sau ușor elegant chiar dacă porți o pereche de teniși. Important este să faci combinațiile potrivite.

Care sunt tenișii potriviți pentru un bărbat?

Vrei să iei un cadou pentru bărbatul iubit sau poate că ești chiar tu în căutare de teniși pentru tine? Am să te ajut să alegi dintre 3 modele de teniși bărbați care sunt la modă și care se vor potrivi cu mai multe stiluri de vestimentație bărbătească..

tenisi barbati conversi albi inalti

Teniși converși albi

O pereche de converși albi sunt alegerea perfectă pentru blugi. Se potrivesc de minune cu un tricou alb simplu și chiar și cu o cămașă elegantă.

Poți opta pentru teniși albi simpli joși sau înalți, în funcție de anotimp și lungimea blugilor. Albul este nelipsit vara din îmbrăcăminte și încălțăminte așa că tenișii albi sunt o investiție foarte bună pe care nu o vei regreta.

tenisi barbati conversi negri

Teniși negri bărbați

Mulți bărbați sunt iubitori de îmbrăcăminte și încălțăminte neagră așa că nu ai cum să greșești cu o pereche de teniși negri. Aceștia nu ar trebui să-i lipsească unui bărbat. Negru este o alegere serioasă și rezistă mai bine la murdărie spre deosebire de alb. Bărbații pot purta negru în zilele când nu e caniculă sau seara la un eveniment pe plajă sau la o plimbare cu prietenii.

tenisi barbati conversi rosii

Teniși colorați bărbătești

Vara este un prilej bun pentru ca bărbații să poarte culori, nu doar alb și negru. O pereche de teniși roșii pentru bărbați poate fi potrivită unui tricou polo roșu și realizează cu contrast bun și cu blugi bleomarin.

moxo tenisi barbati conversi albastri

Teniși bărbați cu imprimeu

Ultima recomandare vine pentru bărbatul care mizează pe încălțăminte mai interesantă. O pereche de teniși bărbați cu un imprimeu army (teniși camuflaj) este o alegere faină pentru drumeții scurte, plimbări sau sporturile preferate.

Se potrivesc cu blugii deschiși la culoare și sunt o alegere foarte bună pentru zilele calde.

moxo tenisi barbati conversi camuflaj imprimeu army

Aceste modele de teniși sunt printre cele mai versatile și basic pentru un bărbat. Orice bărbat ar trebui să își facă un update în acest sezon și să aleagă o pereche de teniși care îi va face ieșirile mult mai confortabile și alegerile vestimentare mult mai ușoare.

Ce dorești sa cauți?

Ghete dama Emma - Black

Cineva a cumpărat

Ghete dama Emma - Black

Acum 10 min.din localitatea Timisoara

Coșul de cumpărături