4 tipuri de adidași damă pentru zilele însorite

4 tipuri de adidași damă pentru zilele însorite

Pregătită pentru zilele calde? Dornică să ieși la plimbări și să te bucuri de soare cât mai mult? Ca să ai parte de plimbări plăcute, nu uita să te încalți cât mai comod cu o pereche de adidași damă.

Dacă îți place să faci cumpărături și ai nevoie de noi adidași pentru femei am pentru tine recomandări de încălțăminte la modă!

moxo incaminte femei adidasi dama sport roz

Adidași damă sport

O pereche de adidași sport nu trebuie să-ți lipsească! Fie că este un model simplu, clasic, sau unul mai îndrăzneț, cu siguranță că această încălțăminte va fi prietenă bună cu orice femeie.

Adidașii sport cu un model mai casual vor fi purtați când mergi la plimbare sau la muncă. Nu uita și de modelele de adidași care sunt potriviți pentru plimbări, alergări în parc sau la sală. Nici aceeia nu trebuie să-ți lipsească, sunt esențiale pentru confortul tău.

moxo incaminte femei adidasi dama sport albi

Adidași albi

Ești pe fugă și nu ști cum să te îmbraci și ce să iei în picioare? Cel mai simplu este să ai o pereche de adidași damă albi care te vor scoate din bucluc!

Această pereche de adidași pentru femei e cel mai ușor de introdus în ținuta ta. Îi poți purta cu blugi, pantaloni scurți sau lungi, fuste, sarafane, rochii lejere și chiar și cu rochii elegante. E așa de simplu!

moxo incaminte femei adidasi dama sport soseta roz

Adidași casual tip șosetă

În zilele călduroase, adidașii nepotriviți s-ar putea să îți încălzească prea mult piciorul. Adidașii cu ventilație îți vor oferi temperatura ideală pentru a-ți face treburile de zi cu zi.

Poți încerca adidașii tip șosetă care sunt la modă și permit aerului să circule destul de bine.

Acești adidași se potrivesc la mai multe outfituri și sunt extrem de ușor de încălțat. Adidașii slip-on îi poți lua când ești pe fugă fără să îți mai bați capul.

moxo incaminte femei adidasi dama sport platforma negri

Adidași damă cu platformă

De mai bine de un an, adidașii cu platformă pentru femei au cucerit toată lumea! Această modă a platformelor a revenit și ar trebui să o descoperi și tu!

Platformele îți oferă înălțime și te ajută atunci când blugii sau rochiile sunt prea lungi. Acum poți purta acele rochii și fuste care îți erau mult prea lungi deoarece adidașii înalți sunt în trend! Picioarele tale vor părea mai lungi iar outfiturile tale capătă astfel un aspect și mai interesant.

Adidașii au fost și vor rămâne o piesă de încălțăminte care va fi la mare căutare. Găsește modelul care ți se potrivește cel mai bine. Vezi care adidași te reprezintă și include-i în diverse ținute: fii cât mai creativă!

Ce dorești sa cauți?

Cizme dama Yollita Mid- Black

Cineva a cumpărat

Cizme dama Yollita Mid- Black

Acum 10 min.din localitatea Timisoara

Coșul de cumpărături