Cu ce purtăm sandalele cu talpă joasă?

Cu ce purtăm sandalele cu talpă joasă?

       A venit căldura deci este momentul să trecem la sandale, să ne lăsăm pielea să respire și să ne etalăm pedichiura perfect realizată.În culori clasice sau în culori nebune, sandalele sunt foarte ușor de purtat și asortat, îți lasă picioarele să respire în timp ce arată elegant și super cool. Azi îți voi prezenta câteva idei simple și draguțe de outfit-uri realizate cu acest tip de sandale cu talpă joasă.

  • Sandale plate cu o rochie vaporoasă

       Dacă aveți o vară plină de evenimente - participarea la nunți, petreceri în aer liber sau la grătarul unui prieten - sandalele plate pot completa cu adevărat stilul zilei. Asociați-le cu o rochie estivală - gândiți-vă la culori florale sau strălucitoare, vibrante - și aveți o ținută drăguță, dar practică, pentru un eveniment în aer liber. Cel mai bun tip de rochie de vară pentru acest aspect are un tiv lung, dar și rochiile scurte și lărguțe, care cad pe corp, se potrivesc perfect cu acest tip de sandale. Dacă doriți să expuneți o piele, alegeți o rochie cu orificii laterale pentru a da iluzia unui tiv mai scurt. Puteți combina sandalele plate cu o rochie alba, lejeră, peste genunchi și aveți un outfit perfect pentru o ieșire in oraș.

  • Sandale plate cu o rochie pentru mersul la birou

       Când ești la birou, nu poți greși dacă îți coordonezi culoarea sandalelor plate cu o rochie . Vă recomand culorile clasice (negru, alb, bej) pentru a menține totul uniform, dar dacă de fel sunteți mai îndrăznețe și vă place să fiți cât mai colorate, atunci nu ezitați să vă jucați cu încălțămintea și să alegeți o culoare îndrăzneață care să scoată ținuta din anonimat.Sandalele plate sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și culori, cu diverse bretele sau aplicații, așa că veți găsi cu siguranță o pereche care să se potrivească ținutei dar și stilului personal. Poate doriți să evitați culorile îndrăznețe și să vă lipiți de negru dacă vă aflați într-un birou convențional, dar acest lucru nu înseamnă că nu puteți alege o pereche cu un pic de design și flare pentru a vă menține aspectul minunat. O soluție ar putea fi să alegeți o rochie cu un tiv până la genunchi și să contrastați culoarea sandalelor cu tonul pielii. Iată câteva exemple de sandale perfecte pentru muncă.

  • Sandale plate cu o pereche de jeans

       Când ne decidem să combinăm o pereche de sandale plate cu o pereche de blugi, trebuie să ținem cont de câteva aspecte importante. Blugii boyfriend se asortează cel mai bine cu o pereche de sandale cu cât mai multe barete pentru a da un aer feminin outfit-ului sau chiar o pereche de sandale plate, din piele naturală. Pentru blugii cu diverse rupturi, optați pentru sandale cât mai simple, cu o singura bareta la gleznă. Pentru blugii skinny, ideal ar fi să optați pentru sandale cât mai simple și mai elegante.

Practic putem purta sandale cu absolut orice, de la fuste scurte la lungi, la rochițe elegante sau foarte lejere, de la salopene până la jeans. Tu ce sandale vei purta în acceastă vară?

Ce dorești sa cauți?

Tenisi barbati Ryan - Black

Cineva a cumpărat

Tenisi barbati Ryan - Black

Acum 10 min.din localitatea Timisoara

Coșul de cumpărături