Cinci tipuri de sandale damă care să nu-ți lipseasca vara aceasta

Cinci tipuri de sandale damă care să nu-ți lipseasca vara aceasta

Cauți perechea ideală de sandale pentru zilele de vară care sunt după colț?

Astăzi am pentru tine cinci recomandări de perechi de sandale damă la modă pentru acest anotimp.

Orice femeie are nevoie de cel puțin două perechi de sandale în dulap. Dacă nu știi ce să alegi pentru această vară am pregătit idei de sandale care se poartă în acest moment și care ți se vor potrivi și ție.

moxo incaltaminte dama sandale femei talpa joasa crem maro

Sandale dama cu talpă joasă

Dacă îți place să mergi mult și apreciezi comoditatea încălțămintei atunci trebuie să îți cumperi măcar o pereche de sandale cu talpă joasă. În acest mod vei putea face plimbări multe prin oraș și vei fi pregătită să călătorești la mare sau la munte.

moxo incaltaminte femei sandale dama talpa joasa rosu

Orientează-te spre culorile deschise dacă vrei să potrivești sandale la orice tip de outfit! Desigur că este o idee bună să îți cumperi și o pereche de sandale pentru femei într-o culoare veselă cum ar fi roșu. În acest mod îți vei crea un outfit feminin care îți va oferi un aer tineresc. Cu siguranță o să ieși în evidență!

moxo incaltaminte femei sandale dama piele maro auriu

Sandale dama piele naturală

Nu uita să adaugi în colecția de încălțăminte o pereche de sandale realizate din piele naturală. Acestea rezistă mai mult în timp și sunt o piesă de colecție pentru orice femeie.

Ca să fii în ton cu anotimpul vara, când soarele strălucește puternic, îți recomand o pereche de sandale din piele naturală într-o nuanțe de maro, camel, bej și alb. Cu această pereche de încălțăminte vei fi pregătită pentru mersul la plajă sau în oraș. Rochițele tale de vară vor fi fericite să se alăture acestor sandale!

Sandale damă cu platformă

Nu doar fetele minione au nevoie de un pic mai multă înălțime. Acest lucru este valabil pentru orice femeie. Să nu uităm că vara se poartă multe rochii lungi vaporoase care au nevoie de sandale cu platformă.

moxo sandale dama platforma rafie mov lila

O pereche de sandale femei cu platformă este un must have! Alege sandale cu o platformă din rafie, acestea având un stil tare popular pentru zilele călduroase.

moxo sandale dama platforma rafie espadrile roz

Sandale damă cu toc înalt pentru zi și seară

Fii mai elegantă! Poartă o pereche de sandale pentru femei cu toc înalt. Alege sandalele cu toc gros dacă dorești mai multe stabilitate și dacă ținuta ta este una de zi. Nuanțele aprinse sau cele holografice sunt la mare căutare.

moxo incaltaminte femei sandale dama toc inalt holografice roz

Pentru seară te poți orienta spre sandale cu toc subțire, un toc classy care îți va pune în evidență eleganța și feminitatea indiferent dacă porți o rochie, pantaloni sau un costum elegant format din două piese.

moxo incaltaminte femei sandale dama toc inalt subtire argintii

Cam acestea ar fi recomandările pentru ca tu să te bucuri de o vara reușită! Alege modelele care ți se potrivesc cel mai bine și astfel o să ai parte de o vară pe cinste.

Nu uita să fii îndrăzneață din când în când și să încerci și modele în trend!

Ce dorești sa cauți?

Ghete dama Dalas-Black

Cineva a cumpărat

Ghete dama Dalas-Black

Acum 10 min.din localitatea Timisoara

Coșul de cumpărături