3 MODURI DE A IMPROSPATA ADIDAȘI ȘI TENIȘI

3 MODURI DE A IMPROSPATA ADIDAȘI  ȘI TENIȘI

Poate le-ați auzit și este posibil să aveți nevoie de ele doar în acele zile întunecate, umede de zăpadă, dar astăzi vă vom prezenta trei metode pentru a reîmprospăta perechea de adidași preferată cu materiale la îndemână.



1. Apa micelară nu mai este doar pentru piele!
Este timpul să vă explicați cum să vă mențineți și să vă curățați adidașii din piele de căprioară cu ceva ce ați putea avea deja în dulapul vostru.
 

Toată lumea se întâmplă să-și inunde pantofii cu ceva, orice, care va lăsa o pată. Și poate te-ai plimbat pe vremea ploioasă și noroiul este deja peste toate. Horror! Nu vă faceți griji, iată soluția - apă micelară. Nu știi ce este asta? O puteți găsi la orice magazin de produse cosmetice. Deci nu mai este vorba doar de curățarea machiajului și a pielii. Vă puteți reîmprospăta în siguranță pantofii de alergare. Tot ce ai nevoie este machiajul și plăcuțele cu apă.

Freacă ușor cu un tampon îmbibat pe zona murdară și urmărește-ți pantofii sport să-și recapete strălucirea.


Incredibil, nu-i așa? Și nu vă faceți griji, puteți folosi acest truc și pentru celelalte încălțăminte sport - funcționează fără probleme.


2. Uscătorul de păr nu mai înseamnă doar păr!
Știați că un uscător de păr poate îndepărta pliurile adidașilor dvs. de piele preferați?

USCATORDEPAR
 

Ridicarea pantofilor este inevitabilă cu purtarea îndelungată, dar există și o soluție ușoară la această problemă - uscătorul de păr! Tot ce trebuie să faceți este să rulați în sus și să încălziți scaunele cu pliuri, unul câte unul, pentru o perioadă scurtă de timp, apoi să le apăsați ușor de sus cu o cârpă sau o cârpă. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să nu deteriorați pielea. Nu țineți uscătorul de păr prea mult într-un singur loc și nu apăsați tare pentru a evita deformarea pantofilor de alergare.

                               

3. Pasta de dinți nu mai este doar un zâmbet frumos!
În sfârșit, o metodă încercată și pe care poate ați uitat-o. Da, aceasta este o pastă de dinți! Un alt lucru cu siguranță că toată lumea are acasă.

MOXOPASTADEDINCI


Curăță la fel de bine pantofii din piele și pânză. Nu trebuie decât o perie, o pastă și o cârpă umedă. Ungeți locul murdar cu pasta și frecați ușor cu peria într-o mișcare circulară timp de aproximativ 3-4 minute. Această tehnică funcționează și mai bine dacă pasta dvs. nu este doar gel, ci are particule abrazive, cum ar fi albirea. Apoi, curățați-vă pantofii cu o cârpă umedă și un hamei - sunt ca noi!

Ce dorești sa cauți?

Papuci dama Alisia - Red

Cineva a cumpărat

Papuci dama Alisia - Red

Acum 10 min.din localitatea Timisoara

Coșul de cumpărături